Yleinen

Ihanan Inkerin matkassa.

Ihanan Inkerin matkassa

Tapasin Ihanan Inkerin pari vuotta sitten tai oikeastaan, jos olen rehellinen, niin olen tavannut hänet monta kertaa aiemminkin paikassa, jonne pääsystä kerron  sinulle vähän myöhemmin. Pari vuotta sitten kohtasimme kunnolla ensimmäistä kertaa ja pysähdyin kuuntelemaan häntä.  Olen oppinut Ihanalta Inkeriltä niin paljon asioita, jotka ovat vaikuttaneet elämääni paljon. Yritän tavata Ihanaa Inkeriä mahdollisimman usein, sillä huomaan sen vaikuttavan elämääni todella positiivisesti. Hän on neuvonut nimittäin minua, kuinka saavutan elämässäni terveyttä, kiitollisuutta ja onnea, jota ei voi rahalla mitata. Olen keskustellut hänen kanssaan ja hän haluaa minun kertovan tästä kaikesta myös sinulle, sillä uskon, että hänen energiansa ja neuvonsa auttavat myös sinua.

Ihana Inkeri näyttää kauniilta ja huokuu hyvää oloa.

Ihana Inkeri näyttää kauniilta ja vuodet ovat kohdelleet häntä hyvin lempeästi.  Hänen rauhallinen ja samalla hyvin valoisa olemuksensa on  hyvin kiehtova. Olen viihtynyt hänen seurassaan ja halunnut viipyillä siellä pidempään ja pidempään. Kun olen lähtenyt, hän on jäänyt katselemaan järvelle kauniin huvilansa parvekkeelta samalla, kun aurinko laskee ja lempeä kesätuuli puhaltaa järven yli samalla, kun olemme hyvästelleet ja luvanneet tavata pian uudestaan ja viettää enemmän ja enemmän aikaa yhdessä.  Lähtiessäni hän huokuu tyyneyttä ja onnea. Hän vilkuttaa minulle toivottaen samalla onnea, viisautta ja terveyttä elämääni, muistuttaen samalla kiitollisuuden tärkeydestä elämässäsi. Lupaan hänelle, että muistan nuo ihanat neuvot ja rohkaisevat sanat ja näemme taas pian. Ihmettelen, kuinka joku voi kokea noin suurta onnea ja kiitollisuutta  elämästä ja siitä, että kaikki on hyvin ja enää hänen ei tarvitse muuta kuin keskittyä siihen hetkeen, joka on kieltämättä täydellisen näköinen hetki. Ehkä minäkin vielä jonakin päivänä, lupaan itselleni. Kyllä, olen siitä varma, että jonakin päivänä olen kuin Ihana Inkeri, mutta minun tulee vielä kulkea muutama polun mutka, ennen sitä.

Joskus lähtiessäni hän on jäänyt tekemään perheensä kanssa ihanaa ateriaa keittiöönsä, joka on kuin suoraan sisustuslehden kansikuvasta. Kauniit ruskeat luonnolliset sävyt, tummat kivilaatta lattiat, marmoroidut tasot, tummaa puuta olevat kaapistot, uudet ja käytännölliset kodin koneet. Perhe on on rauhoittunut ison puisen pöydän ympärille syömään Ihanan Inkerin kanssa. Hänen kaikki neljä lastaan ja puoliso. Osalla näistä lapsista on jo perhe ja pöydän ääressä istuu myös ihastuttavia pieniä lapsia, joiden silmät tuikkivat ja joiden tekisi selkeästi mieli jo ulos ja rannalle jatkamaan päivän leikkejä. Näky on lähes henkeä salpaava ja siitä paistaa läheisyys, ilo ja se että näillä ihmisillä on hyvä olla yhdessä. Ihanan Inkerin kasvoilta näkyy rakkaus ja onnellisuus. Kiitollisuus tätä kaikkea ympärillä olevaa kohtaan. Hänen pitkät tummat hiuksensa lepäävät ohuen vihertävän kaftaanin päällä. Hänen ihonsa on kauniin päivettynyt ja hän näyttää ikäänsä nähden hyvinvoivalta ja vahvalta. Usein mieleeni tulee ajatus siitä, että haluaisin elää ja voida yhtä hyvin kuin hän.

Ihana Inkeri on varmasti huomannut tämän, että ihailen hänen elämäänsä paljon. Hän on pyytänyt minua usein kylään ja istumaan välillä isolle houkuttavalle sohvalle, jossa olemme jutelleet tuntikausia elämästä, kiitollisuudesta ja siitä, että mikä oikeastaan on tärkeää. Välillä hän on pyytänyt minua tekemään kanssaan meditaatioharjoitusta oleskeluhuoneen pehmeälle matolle tai rannalle. Joskus olemme vain hiljaa terassilla ja tuijotamme välkehtivää järvenpintaa, johon heijastuu valot välillä auringosta ja välillä kuusta. Olemme vain läsnä siinä hetkessä. Joskus teemme yhdessä ruokaa ja hän on opastanut minua terveellisen, yksinkertaisen ja hiljaista tulehdusta estävän ruoan pariin. Hän kertoo sen olevan avain asemassa oman terveen ja kauniin kehon taustalle. Hänen keittiössään tuoksuu mausteet ja oliiviöljy. Värien loisto on hämmentävän runsas erilaisissa salaateissa, padoissa ja oikeastaan ihan kaikessa. Hän saa leivänkin hehkumaan auringon keltaista sävyä.

Joskus me taas hoidamme itseämme erilaisilla hoidoilla ja kylvyillä. Olemme usein istuneet jalat vadissa, jossa on paljon luonnon yrttejä ja hengitelleet samalla saunan kosteaa ilmaa. Olen oppinut häneltä joka iltaisen kasvojooga rutiinin, joka saa kasvot hehkumaan ja ilmeen kirkastumaan. Joskus taas liikumme lempeästi tai niin, että sen jälkeen on ihana pulahtaa viileään järviveteen.

Jalkakylpy koivusta, piharatamosta, pihlajasta ja ruusunterälehdistä.
Lähiranta

Vastaa